Pest megye, Pilisvörösvár

64 000 000Ft
64 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 200m2 5Szoba Azon.: m10738
Azonosító: m10738 Ár: 64 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 200m2 Szobák: 5 Telekterület: 1350 m2 Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 5 Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
Pilisvörösvár újonnan kiépülő részén eladó egy 1350 nm-es telekre épült egyszintes családi ház.
Az épület 2004-ben épült a legkorszerűbb építőanyagokból. (Porotherm 38-as tégla, dryvit szigetelés, Hoffstädter nyílászárók, olasz és spanyol járólapok).
A házzal egybe épült egy 50 nm-es duplagarázs, ahonnan a lakásba is bejutunk.
Az előszobából egy tágas, rendkívül világos konyhába érünk, melyet csak egy átadó-pult választ el a kertkapcsolatos étkezőtől.
A közel 40nm-es nappali (melyben kandalló gondoskodik a kellemes hangulatról) a ház szívében található. A folyosóról nyílnak a kiszolgáló helységek: a fürdőszoba, a háztartási helyiség egy mellékhelyiség, továbbá a ház hátsó részében elhelyezkedő 4 szoba (3 gyerekszoba, valamint 1 hálószoba, amelyhez egy gardrób helyiség és egy zuhanyzós fürdőszoba is tartozik). Mind az étkezőből mind a nappaliból kijuthatunk a gyönyörű teraszra, melynek nagyobbik része előtetővel fedett. A terasz alapzata úgy készült, hogy a későbbiek során itt bővíthető a ház.
A kertben kis tó található, a locsolás automata öntözőberendezésről működik.
A fűtést gázkazán biztosítja, külön vezérelhető padló és radiátoros rendszerrel.
Központi porszívó előkészítése is kiépítésre került.
A ház védelméről riasztóberendezés és kamerarendszer gondoskodik.
Kitűnő választás ez az egyszintes harmonikus, jó energiájú otthon!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok