Veszprém megye, Szentantalfa

69 900 000Ft
69 900 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 300m2 9Szoba Azon.: m10994
Azonosító: m10994 Ár: 69 900 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 300m2 Szobák: 9 Telekterület: 1500 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 9 Épület szintjei: 3 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: egyéb kazán Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
Balaton-felvidéken Szentantalfa közelében lévő csendes falucskában eladó ez a többgenerációs család részére is kitünő elegánsan berendezett nyaraló, gyönyörű kerttel.
A 3-szintes épületben összesen 9 szoba helyezkedik el több fürdő és konyha-lehetőséggel. Egy belső lépcsőház biztosítja, hogy mindhárom szint önálló egységként elkülönül, ugyanakkor szerves egységként is harmonikus.
Helyiségek:
- középső 145 nm-es lakószinten: 57 nm-es panorámás erkélyes nappali, további 3 nagyméretű szoba, tágas konyha, fürdő, előtér lépcsőház.
- felső (tetőtéri szinten) nettó 106 nm lakóterületen: 38 nm-es nappali, 2 tágas szoba, fürdő, konyha, előtér.
- alsó (kertszinten): 2 kertrenyiló lakószoba, fürdő, kazánház, műhely, több gépkocsi számára alkalmas garázs.
A szobák nagyméretűek, megosztással további szobák kialakítására is van mód.
Az épületet 20 éve építették Porotherm téglából, korszerű gyöngyhabarcsos hőszigetelő vakolattal ellátva, a födémek között is kitünő hang-és hőszigeteléssel. A tető cseréppel burkolt. Ablakok fából készültek, hőszigetelős kivitelben.
Központi fűtés: vegyes kazánról működő radiátoros központi fűtés.
A gyönyörű kert híven tükrözi a tulajdonosok szerető gondoskodását és hozzáértő kertkultúráját.Sok intim hangulatú bájos lugast alakítottak ki, miközben a kerből messzenézve csodálatos Balaton-felvidéki táj bontakozik ki a szemünk előtt. A kerítésen túl már kukoricaföldek és szölők vannak, ebből a területből még hozzávásárolhatunk a telekhez, bővíthetjük akár duplájára is.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése