Pest megye, Piliscsaba Magdolna-völgy

54 000 000Ft
54 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 160m2 4Szoba Azon.: m11108
Azonosító: m11108 Ár: 54 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 160m2 Szobák: 4 Telekterület: 987 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 4 Épület szintjei: 1 Tetőtér: nem beépíthető Pince: nincs Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: összkomfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző
Piliscsaba Magdolna völgy őrzött lakóparkjában kínálom eladásra ezt a 160 nm lakóterű, nappali + 3 hálószobás családi házat.
A lakópark a Pilis lábánál, erdő mellet helyezkedik el, teljesen közművesített. Az utak aszfaltozottak, a közvilágítás földkábelezéssel megoldott, a bejáratnál 24 órás portaszolgálat és sorompó működik. Saját vasúti megállóval rendelkezik.
A napsütötte tágas szép szobákkal ellátott egyszintes családi ház egy 987nm-es parkosított kertben délkeleti tájolással épült. A kiváló állapotú, a folyamatosan karbantartott épület minőségi anyagokkal lett kivitelezve.
A tágas előszobából egy rendkívül világos hatalmas nappaliba érünk ami az étkezővel folytatódik és egy főző sziget választja el a konyhától, itt biztosan elfér a család apraja-nagyja még a nagyobb családi ünnepeken is.
A folyosóról nyílik a többi helység: zuhanyzós wc, mosókonyha, kazánház, kamra, 3 hálószoba és egy fürdőszoba.
A házfűtése gázkazánnal működik, amibe a hangulatos kandalló is besegíthet.
Az ingatlan tehermentes.
Ha Ön nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik a mindennapjaiban is, kitűnő választás ez a harmonikus, jó energiájú otthon!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok