Pest megye, Budakeszi Fő utca

55 900 000Ft
55 900 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 195m2 5 + 3 félSzoba Azon.: m11191
Azonosító: m11191 Ár: 55 900 000 Ft Kategória: eladó Típus: ház Méret: 195m2 Szobák: 5 + 3 fél Telekterület: 1382 m2 Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 5 Félszobák száma: 3 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépített Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs
BIZTOS NEM AZ EGYETLEN MINŐSÉGI INGATLAN BUDAKESZIN, DE MOST MUTATOK ÖNNEK 9 NYOMÓS OKOT, AMIÉRT EZT ÉRDEMES VÁLASZTANIA!

1. Üzlet/iroda és lakás egy épületben, de tökéletesen szeparáltan!
2. Az irodának folyamatosan jól és nem keveset fizető, tartós bérlője van, akit ha megtart, jelentős jövedelemhez jut!
3. Mindössze 10 éve épült, kifogástalan állapotú, és rendkívül magas műszaki és esztétikai színvonalú épület!
4. Okosház extrákkal: padlófűtés, klíma, központi porszívó!
5. Rendkívül jó elhelyezkedés!
6. Nagyon alacsony fenntartási költség!
7. Ötletes, egyedi, nagyon jól kialakított, tágas terek!
8. Nagy garázs, plusz 2 saját parkoló!
9. Rendezett kert és udvar, jó szomszédok!

És csak címszavakban a legfontosabb paraméterek, mivel az ilyen komoly ingatlanról mindent leírni lehetetlen. Majd a megtekintésekor látja, hogy valóban jelentős értéket kap a pénzéért!
De nézzük, hogy mit is:
BUDAKESZI Fő utcáján, az Önkormányzattól mindössze 300 méternyire ELADÓ ez a 10 éve épült, kimagasló műszaki és esztétikai állapotnak örvendő, 195 nm-es, tégla falazatú ingatlan, mely egy 7 lakásos udvar utcafronti első épülete.
Földszintjén egy 65 nm-es üzlethelyiség lett kialakítva, mely számos tevékenységre (iroda, üzlet, rendelő) kíválóan alkalmas. Vállalkozásának tökletes székhelye lesz, vagy jelentős bevételt termel a bérbeadása. Ahogy azt most is teszi.
Ahogy tökéletes otthona lesz a földszint további területén és a beépített tetőtérben található egy 100 nm-es amerikai konyhás nappaliból és 3 hálóból álló gyönyörű lakás, mely fölötti padlástérben még további 2 rendkívül hangulatos galériaszerű hálókuckó is kialakítást nyert.
Tulajdonosa 10 éve, előrelátóan, már a jövő kor elvárásait figyelembe véve OKOSHÁZNAK építette ezen egyedi ingatlant. Mely ennek köszönhetően nem csak a legkorszerűbb szigetelést és cirkófűtést kapta meg radiátorokkal és padlófűtéssel kombinálva, hanem klíma és központi porszívó is kialakításra került. Elő van készítve mindennek a gépészete, csak üzembe kell helyezni.
Autóját egy 30 nm-es hatalmas garázs várja, ügyfelei pedig 2 saját parkolóban hagyhatják biztonságban járműveiket.
Higgye el tényleg lehetelen válallkozás minden pozítív paraméterét felsorolnom,
itt zárom is a hirdetést, és arra buzdítom, hogy hívjon minket, érdeklődjön, és a helyszínen győződjön meg a nem mindennnapi ajánlatunk részleteiről!

Várom megtesztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése