Fejér megye, Pákozd Fehérvári út

32 000 000Ft
32 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: fejlesztési Méret: 5812m2 Na.Szoba Azon.: m11285
Azonosító: m11285 Ár: 32 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: fejlesztési Méret: 5812m2 Szobák: Na. Villany: van Víz: van Gáz: van Csatorna: van Telekterület: 5812 m2
M.7 Ipari Park és Logisztikai Központ Pákozd.

Fejér megyében, Székesfehérvárhoz és a Velencei Tóhoz közel, a 7 Autópálya lejáró mellett Pákozdon, a lovardával szemben fejlesztési építési telkek eladók. Szabad terület: 8 Ha. Összesen 13 db telek ingatlan.

Ennek az Ipari Parknak előnye: Az Ország központjában van, dinamikusan fejlődő Székesfehérvár, M7 Autópálya, 7-es út, közművek közelsége. Vállalkozásbarát Önkormányzatok.

Telek méretek: átlagosan: 4500-5600 nm.

Ár: 5500 Ft/nm.

M7/ 2. sz. ingatlan területe: 5812 nm. Kiajánlási ára: 32 000 000 Ft.

Beépíthetőség 40 %

Zöld felület nagysága: 30 %

Építmény magasság: 11 m.

Úthálózat az Ipari Park területén:

Az Ipari Park a megépített körforgalmi csomópontból csatlakozik le a 8116. sz. útról, és egy ?T? alakú gerinc út tárja fel a Parkot. Az Ipari Park további belső feltáró útjai a vevő igényei szerint kerülnek kialakításra.

Közmű ellátottság:

Az Ipari parkon belül az infrastruktúra hálózat (csapadékvíz, víz, szennyvíz, gáz, elektromos áram) kiépített, a közművekre való rácsatlakozási lehetőség biztosított.

Ivóvíz: Az ivóvíz szolgáltatást a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Biztosítja.

Szennyvíz: A szennyvíz vezetése és kezelése az ipari parkon belül kiépített hálózaton keresztül, ellenőrzötten, zárt tárolóban történik.

Földgáz: A szolgáltatást a E-On Dél-dunántúli Gázszolgáltató Zrt. Biztosítja.

Villamos energia: a szolgáltatást az E-on Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. biztosítja.

Inkubátorház szolgáltatások:

Irodák konferenciatermek bérlése, irodatechnikai szolgáltatások. Parkolóhelyek, gépjármű tárolás tehergépjárművek számára is.

Igényelhető szolgáltatások:

Objektum őrzés, zöldterület kialakítás, karbantartás, út karbantartás. Közműépítés (út, víz, szennyvíz, gáz, áram, csatorna), karbantartás. 24 órás rendszerfelügyelet, porta szolgálat, beléptető rendszer Posta, futárszolgálat.Bérautó szolgáltatás, szemétszállítás.

??????????

Kérjük, hogy az Érdeklődő hivatkozzon erre a hirdetésre, mert többen is hirdetjük az ingatlanokat. Megtekinthető egyeztetett időpontban a közvetítővel:

  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése