Fejér megye, Velence

31 700 000Ft
31 700 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 63m2 2Szoba Azon.: m11353
Azonosító: m11353 Ár: 31 700 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 63m2 Szobák: 2 Ingatlan állapota: új építésű Szobák száma: 2 Épület szintjei: 3 Emelet: földszint Lift: van Tetőtéri: nem Fűtés: házközpontú egyedi méréssel Komfortszint: összkomfort Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló Kilátás: panoráma Telekterület: 0 m2
Velencén, Budapesttől 40 km-re panorámás telken ? a Velencei Tó-val és a termálfürdővel szemben, közel autóbusz, és vonat állomásokhoz, folytatódik II. ütemben a társasházi lakások építése. A beruházás kivitelezése, jogerős engedélyek alapján, készül. A társasház hagyományos építési móddal épül magas műszaki kivitelezésben, akadálymentesített lifttel felszerelve. A közeli Termálfürdő és díszpark különös hangulatot és minőséget biztosít a korszerű elvárásoknak megfelelően.

Építés éve: 2018

A társasház tervezésénél kiemelt figyelmet fordítanak a kellemes környezet és panoráma kialakítására. A lakások magas műszaki és komfort fokozatúak, egyéni igények is figyelembe vehetők. A társasház III. emeletes. Szintenként 6 db lakás van. A fsz- I-II- emelet lakásai azonos beosztással készülnek, a fenti alaprajzok szerint. Az ingatlan kültéri parkolóval, kerítéssel készül. Az eladó lakások száma 24 db. Az ingatlan kültéri parkolóval, kerítéssel készül. Befektetők jelentkezését várjuk. LAKÁS, FÖLDSZINT.1.

Kialakítás:

-hagyományos építőelemek, korszerű választható burkolatok, szerelvények,

-lakásonként mérhető fogyasztások, személyfelvonók telepítése.

Értékesítés:

-a lakások megvásárolhatók magas szerkezetkész állapotban, szerkezetkész állapotban, és kulcsrakész állapotban.

Fűtés: ház központi, egyedileg mérhető és szabályozható.

Kábel tv, internet: lesz.

Lakás helyiségei: előtér, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba,kamra,szoba, terasz,

Bővebb információ személyesen, előre egyeztetett időpontban az ingatlanközvetítővel.

  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok