Fejér megye, Velence

33 500 000Ft
33 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 85m2 3Szoba Azon.: m11354
Azonosító: m11354 Ár: 33 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 85m2 Szobák: 3 Ingatlan állapota: új építésű Szobák száma: 3 Épület szintjei: 3 Emelet: 1 Lift: van Tetőtéri: nem Fűtés: házközpontú egyedi méréssel Komfortszint: összkomfort Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló Kilátás: panoráma Telekterület: 0 m2
Velencén, Budapesttől 40 km-re panorámás telken ? a Velencei Tó-val és a termálfürdővel szemben, közel autóbusz, és vonat állomásokhoz, folytatódik II. ütemben a társasházi lakások építése. A beruházás kivitelezése, jogerős engedélyek alapján, készül. A társasház hagyományos építési móddal épül magas műszaki kivitelezésben, akadálymentesített lifttel felszerelve. A közeli Termálfürdő és díszpark különös hangulatot és minőséget biztosít a korszerű elvárásoknak megfelelően.

Építés éve: 2018

A társasház tervezésénél kiemelt figyelmet fordítanak a kellemes környezet és panoráma kialakítására. A lakások magas műszaki és komfort fokozatúak, egyéni igények is figyelembe vehetők.

A társasház III. emeletes. Szintenként 6 db lakás van.Szintenként 6 db különböző alapterületű lakás van. A fsz- I-II- emelet lakásai azonos beosztással készülnek, a fenti alaprajzok szerint. Az eladó lakások száma 24 db. Az ingatlan kültéri parkolóval, kerítéssel készül. Befektetők jelentkezését várjuk.

Lehetőségek:

Az egy szoba nappali, és dupla komfort fokozatú lakásig.

Kialakítás:

hagyományos építőelemek, korszerű választható burkolatok, szerelvények,

lakásonként mérhető fogyasztások, személyfelvonók telepítése.

Értékesítés:


Fűtés: ház központi, egyedileg mérhető és szabályozható.

Kábel tv, internet: lesz.

Bővebb információ személyesen, előre egyeztetett időpontban az ingatlanközvetítővel.

Kérjük az Érdeklődőt, hogy hivatkozzon erre a hirdetésre, mert többen is hirdetik az ingatlant.  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok