Fejér megye, Velence

19 800 000Ft
19 800 000 Ft eladóIngatlan Típus: nyaraló Méret: 65m2 1 + 2 félSzoba Azon.: m11412
Azonosító: m11412 Ár: 19 800 000 Ft Kategória: eladó Típus: üdülőház Méret: 65m2 Szobák: 1 + 2 fél Telekterület: 30 m2 Épület szintjei: 1 Tetőtéri: nem Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 1 Félszobák száma: 2 Villany: van Víz: van Gáz: van Csatorna: utcában Kilátás: udvari Fűtés: gáz (konvektor)
Budapesttől 45 Budapesttől 40 km-re a festői szépségű Velencén, rendezett VII. számozott utcában eladó egy világos, jó beosztású, felújított iker nyaraló. A házak elhelyezése kiváló, a két nyaraló csak 1 m-en rendelkezik közös fallal. Észre se lehet venni, hogy iker a szomszéd ház. Az udvar parkosított, gondozott, kerített. A telek osztatlan közös tulajdonban van az ikertárssal. A z ingatlan két utcára nyílik.

Az ingatlan hasznosítási lehetősége széleskörű. Egyedül állóknak, kis családnak állandó lakhatásra is alkalmas. A turizmus kiaknázása komoly bevételt jelent.

Épült: 1980, felújítás: 2010.

Telek területe: (saját tulajdonú) 309 nm.

Nyaraló bruttó alapterülete : 65 nmPince : nincs

Garázs: nincs.

Mellék épület: van. Nyári konyha, szerszám tároló.

Közművek: víz, csatorna, villany,gáz.

Szerkezete: B.30- as tégla falazat.10 cm-es külső szigetelés. Födém fa gerendás betonkoszorúval, bitumenes szigetelő lemez, lapos tető.

Fűtés: gáz konvektor, cserép kályha.

Meleg víz: villany bojler.

Nyaraló helyiségei:

földszint: terasz, étkező- nappali, konyha beépített szekrénnyel, 2 db fél szoba, zuhanyzós tágas fürdőszoba, wc.
Hideg burkolat: kerámia lapok

Meleg burkolat: parketta

Nyílászárók: hő szigetelt fa szerkezetű ablakok, zsalugáterrel, ajtók is fa szerkezetek.

Az ingatlan eladási ára: 19,8 m.Ft

Megtekinthető: egyeztetett időpontban. A tulajdonos kéri, hogy hivatkozzon erre a hirdetésre, mert többen is hirdetjük ezt az ingatlant.  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok