Fejér megye, Gárdony Gallér

10 500 000Ft
10 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: nyaraló Méret: 31m2 1Szoba Azon.: m11448
Azonosító: m11448 Ár: 10 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: üdülőház Méret: 31m2 Szobák: 1 Telekterület: 0 m2 Épület szintjei: 3 Tetőtéri: nem Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 1 Villany: van Víz: van Gáz: nincs Csatorna: van Kilátás: udvari Fűtés: elektromos
Gárdony ? Agárdon a Velencei Tó mellett, a csendes Gallér utcában, a Viking Hotel előtt, a Napsugár üdülőszövetkezet területén eladó egy földszinti átlagos állapotú, erkélyes, saját tulajdonban lévő, 31 nm területű 1 szoba komfortos lakás.

A környezet jellemzése: Az üdülőszövetkezet zárt területen, kültéri parkolóval, őshonos parkban helyezkedik el, ahol úszó medence áll a lakók rendelkezésére. Aszfaltos úton közel van a helyi járatú és távolsági busz megálló. A kerítés mellett a bejárati kapuig szőlő, és diófák vannak, melyet a tulajdonos maga ültetett.

Hasznosítási lehetőség: állandó lakhatás, nyaralás, bérbe adás, befektetés, turizmus lehetőségeinek a kihasználása. A szép csendes környezetet kedvelő fiatal, vagy nyugdíjas párnak ajánlom.

Lakás br. alapterülete: 31 nm

Ingatlan szerkezete:

Sáv alap, tégla falazat.

Lakás helyiségei: folyosó, konyha, kádas fürdőszoba wc-vel, 1 szoba, erkély.

Fűtés: házközponti, mellyel a lakásokat temperált fűtéssel látják el, de kiegészítő fűtést is lehet igényelni.

Hideg, meleg víz korlátlan.

Nyílászárók: fa szerkezetek.

Burkolatok. Hideg burkolat: járólap. Meleg burkolat: padló szőnyeg.

Közös költség: 18000 Ft/hó. Ebben az alábbi szolgáltatások tartoznak: hideg meleg víz, temperáló fűtés, szemétszállítás, lépcsőház takarítás, ingyenes parkolás, parkgondozás, fürdő medence használata.

Iá: 10,5 m.Ft.

A tulajdonos kérésére min. 1 nappal a megtekintés előtt időpont egyeztetéssel megtekinthető a közvetítővel.  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok