Pest megye, Nagykáta Családi házas környezetben

9 900 000Ft
9 900 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 90m2 2Szoba Azon.: m10195
Azonosító: m10195 Ár: 9 900 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 90m2 Szobák: 2 Telekterület: 1432 m2 Ingatlan állapota: közepes állapotú Szobák száma: 2 Épület szintjei: 1 Tetőtér: nem beépíthető Pince: van Fűtés: gáz (konvektor) Komfortszint: összkomfort Parkolás: telken parkoló Kilátás: utcai
- Az 1432 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, részben ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton és terméskő alapra épített sóskúti kő falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnnyel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése villanykályhával biztosított, meleg víz ellátása villany bojlerről megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
- Az épület lakóterébe a kiskapuval szemben található veranda-előszoba vegyes funkciót betöltő helyiségen keresztül léphetünk be. Az előtérből nyíló tágas, parketta borítású hallból bal kéz felé két szoba található, melyek szintén parketta borításúak és utcára tekintő ablakkal szereltek. A közlekedő végén érhető el a kádas fürdőszoba, majd a fürdőből önálló helyiségként nyílik a WC. Az épület hátsó traktusában kapott helyet az étkező, mely egy teraszon át közvetlen kert kapcsolatos, ablaka udvarra néz, csempe burkolatú, tágas helyiség. Az étkezőből nyíló konyha komfortosságát fokozza a hátsó teraszról elérhető kamra tároló és az ebben kialakított zöldségtároló verem pince.
- A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Tesco, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése