Pest megye, Nagykáta Családi házas környezetben

8 500 000Ft
8 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 120m2 3Szoba Azon.: m10196
Azonosító: m10196 Ár: 8 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 120m2 Szobák: 3 Telekterület: 539 m2 Ingatlan állapota: közepes állapotú Szobák száma: 3 Épület szintjei: 1 Tetőtér: nem beépíthető Pince: nincs Fűtés: gáz (konvektor) Komfortszint: összkomfort Parkolás: telken parkoló Kilátás: utcai
- Az 539 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füvesített. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi csatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vert sár és tégla vegyes falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, a kert felőli veranda részen már műanyag tokos nyílászáróra cserélve, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, meleg víz ellátását vízátfolyásos gázmelegítővel megoldott, a kert locsolását ásott kút szolgálja.
- Az ingatlan belterének jellemzése:
A kiskapun belépve egy rövid betonjárdán sétálhatunk el az épület udvar felőli homlokzata mellett, majd a fő lakóépület Északi homlokzatán kialakított, féltetővel fedett belépőteraszon át juthatunk a lakótérbe. A tágas "L" alakú előszobából érhető el minden helyiség, így az utca fronti két szoba, a bejárati ajtóval szemben található hall és bal kéz felé a konyha. A konyhán keresztül haladva juthatunk el a fürdőszobába, mely káddal, zuhanyzóval és WC-vel szerelt. Szintén a konyha/étkező vegyes funkciójú helyiségből nyílik a harmadik, átjárómentes hálószoba. A lakótér két utcai szobája hajópadlóval borított, a fürdőszoba mázas kerámia burkolatú, az összes többi helyiség betonozott és PVC-vel borított.
- Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Tesco, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.
- Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú hitelt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 2.5 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 6 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 45 eFt/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése