Veszprém megye, Csehbánya

32 000 000Ft
32 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 250m2 5Szoba Azon.: m10992
Azonosító: m10992 Ár: 32 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 250m2 Szobák: 5 Telekterület: 2400 m2 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 5 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: egyéb kazán Komfortszint: összkomfort
Bakonyi kis faluban , Csehbányán pihenésre-nyaralásra kitünő környezetben, 2400 nm-es gyönyörűen parkositott ősfákkal betelepitett telken 250 nm alapterületű 4,5 szoba+hallos nagyon szép és hangulatos kúria-jellegű családi ház eladó. (igény esetén még hozzávásárolható egy különálló, beépíthető 1200 nm-es telek közvetlenül a ház mellett, melynek ára 1,2 MFt)
A ház szerkezetileg 2 részből áll: egy régi 100 éves szép állapotú épült házrész, melyhez szorosan csatlakozik vele egybeépitve egy 1993-ban téglából épült új szárny, és ekkor az így kibővitett házat egységes megjelenésben és szerkezetben teljeskörűen ujjáépítették, mindkét házrészt vasbeton födémmel látták el, mindkét részen azonos belmagassággal.
A régi , elbontott stukatúros mennyezet hangulatát már csak diszitő jelleggel elhelyezett fagerendák idézik fel.
A háznak 2 fő bejárata van.
Az utcafronti bejáraton belépve egy 18 m hosszú hangulatos folyosóra jutunk, ahonnan sorba nyílik egy 50 nm-es nappali kandallóval, 2 nagyméretű (25 és 20 nm) hálószoba gardróbbal és egy tágas fürdőszoba. A folyosó szép világos, jobboldalon végig ablakkal néz a kert felé.
A folyosó végén 2 lépcsőfok emelkedéssel egy boltives átjárón át jutunk egy boltivekkel diszitett 42 nm-es nagy nyitott térbe, melynek egyik fele társalgó-hallként funkcionál, a másik része pedig konyha-étkező, valamint innen indul az emeletre vezető lépcső is. A konyhából egy terasz nyílik a kert felé, ahonnan végigfuthat tekintetünk a vadregényes kerti növényzeten. A konyhánál lévő hallba külső bejárat is vezet. A konyhában elegáns konyhabútor van, mely a házban marad.
A hallból egy falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol jelenleg csak egy részét leválasztva 1,5 szobát és egy kis fürdőt alakitottak ki, de teljes hosszában az egész tetőtér beépithető.
A konyha alatti részen a ház alápincézett, itt helyezkedik el a hagyományos tüzelésű kazán és a fatároló. A ház fütése kazánról radiátorokkal van megoldva, de a nappaliban lévő szép kandalló és az egyik hálószobában lévő cserépkályha mint kiegészitő fütés is működik.
A ház összközműves, csatornázott is.
Az egész háznak különös hangulata van, mely a régi idők hangulatát megidézve az ember lelkét nyugalommal tölti el.
Fontos szempont lehet, hogy ezen a környéken az erdős területek miatti vadászati lehetőségek okán német vevőjelöltek érdeklődése nem ritka.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése