Budapest, XXII. kerület

199 000 000Ft
199 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 460m2 7Szoba Azon.: m11506
Azonosító: m11506 Ár: 199 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 460m2 Szobák: 7 Telekterület: 1000 m2 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 7 Épület szintjei: 3 Tetőtér: beépített Pince: nincs Fűtés: egyéb kazán Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
XXII.-XI.ker. határánál RÓZSAVÖLGYBEN Budapesten, Dél Budán, gyönyörű körpanoráma. Csak 10 ilyen helyzetű ház van, és csak ez az egy eladó!
Átriummal épült villalakás ápolt kertben.Az 1000 m2-es kert egy kis nyélen csatlakozik az utcákhoz. A ház kertkapcsolatos, belső tere kb. 460 m2.
A stúdióház különleges igényű embereknek épült, akik szeretik a természet adta értékes környezetet, a csendet, nyugalmat és értékelik a kivételes panorámát.
Dél-Buda legszebb, legértékesebb térségében, a Kereszt-hegy és a Sas-hegy gerincének találkozásánál! Az telek a Kőér patak menti Rózsavölgy fölötti emelkedőn fekszik és a Gellérthegyre néz.
Az épület a 80-as évek végén és a 90-es évek elején épült, 3 szintes kialakítású, szintenként szinteltolással megosztott. A felépítmény porothon hőszigetelésű téglából épült. A műterem rész külön bejáratú.
Az ingatlan összközműves, 7 szobás. Szauna és 4 fürdő van, ebből 2 komplett fürdőszoba - az egyik jakuzzival -, 2 pedig zuhanyozó. A konyha értékes műszaki és egyéb berendezésekkel egyedi tervezésű. Az épület nappalijának belső terével összenyitható a szélcsendes átrium, mely kellemes tartózkodó hely minden évszakban.
A legjobb minőségű anyagok, egyedileg faragott terméskő, fa, réz és különleges burkolati kerámiák szolgáltak a belsőépítészeti kialakításhoz. Az ingatlan egy 35 méter hosszú nyéllel kapcsolódik az utcához. Ezt a behajtó utat dús növényzettel borított támfal határolja. A garázs két gépjármű tárolására alkalmas. Hívjon, ha igényes házat szeretne vásárolni.  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése