Tolna megye, Tamási Termál u

14 900 000Ft
14 900 000 Ft eladóIngatlan Típus: nyaraló Méret: 54m2 2 + 2 félSzoba Azon.: m11550
Azonosító: m11550 Ár: 14 900 000 Ft Kategória: eladó Típus: üdülőház Méret: 54m2 Szobák: 2 + 2 fél Telekterület: 310 m2 Épület szintjei: 2 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 2 Félszobák száma: 2 Villany: van Víz: van Gáz: van Csatorna: van Kilátás: panoráma Fűtés: gáz (konvektor)
Tamási üdülő övezetében termálfürdő szomszédságában jó állapotú nyaraló parkosított udvarral eladó. Lakóháznak is alkalmas.
A földszinten egy nappali konyha+étkező résszel, fürdő szoba +WC és gardrób található. A tetőtér fa lépcsőn közelíthető meg, ahol 3 szoba, fürdő+WC és közlekedő került kialakításra. A helyiségek padlóburkolata laminált parketta illetve járólap. A fa új nyílászárók redőnnyel felszereltek. Az üdülő látvány gázkonvektorral fűthető, klímával felszerelt. A parkosított udvarban - fából készült fedett - fedett kiülő, nyári sütögető hely is kialakításra került.
Tamási a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik, a megyeszékhely (Szekszárd) és Siófok között fél úton. 8500 lélekszámú kisváros, 2 középiskolával, rendelő intézettel, Termálfürdővel.
A gyógyfürdő kerekes székes illetve mozgássérült vendégei is minden szolgáltatást igénybe tudnak venni. A létesítményben található pezsgő- élményfürdő, melegvizes relax medence, termálmedence, jacuzzi, csúszda. A szauna világ mellett megjelent a gyógyászati szolgáltatás is. A nyári hónapokban a szabadtéri medencék is kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Közel 20 km kerékpár út került kiépítésre. Kiránduló hely a Gyulaji erdő, és a pacsmagi halastavak, mely országos fontosságú természetvédelmi terület és nemzetközi jelentőségű vízi madár élőhely.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok