Budapest, XVIII. kerület Alacskai út

108 500 000Ft
108 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 115m2 4Szoba Azon.: m11662
Azonosító: m11662 Ár: 108 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 115m2 Szobák: 4 Telekterület: 485 m2 Ingatlan állapota: új építésű Szobák száma: 4 Épület szintjei: 2 Pince: nincs Fűtés: egyéb Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző
FRIENDS & FAMILY HOMES, luxus családi házak elérhető áron!

Budapest 18. kerületében egy új városrész születésében vehet részt most Ön is!
Almáskert, mely nem is olyan rég még valóban gyümölcsös volt, most fantasztikus ütemben épül, szépül, nőnek ki a kertek helyén az egyre szebb és modernebb családi házak. Itt álmodta meg egy rendkívül innovatív csapat - a Friends Club Hungary - a most meghirdetett, a megszokottól számos részletében eltérő, egészen új, komplex szolgáltatást nyújtó koncepióval megépülő családi házait. Az elképzelés lényeges eleme, hogy Önnek az ingatlan vásárlással kapcsolatos minden igénye kielégülést nyerjen, és egyben a bonyolult költözés minden riasztó terhét elfelejthesse. Ezzel valóban csak a szépre, egy új élet kezdetének minden örömére tudja teljes figyelmét fordítani. Mindezt persze elérhető árakon szeretnénk Önnek átnyújtani.

De nézzük milyen is lesz az Ön új otthona?

Egy hatalmas telken áll nemsokára a mai kor minden létező - és ez nem kevés - műszaki elvárásának megfelelő, közel nulla fenntartási költségű, egészen korszerű, és mégis gyönyörű 3 db családi ház. (A szomszédos telken már gyorsan elkelt 4 hasonló ház e projekt 1. ütemében!)
Ezekből lehet most Öné az egyik ingatlan a saját 485 nm-es telekrészével, rajta a 115 nm hasznos alapterületű házzal, 15 nm-es tetőterasszal, 12 nm-es kertkapcsolatos terasszal és 250 nm saját kerttel! A házban nagy amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, tágas fürdőszoba, külön wc, és természetesen garázs kapott helyett. A nappali impozáns 5,5 méteres belmagasságával és a fölötte elhelyezkedő 15 nm-es galériával egészen különleges élményt nyújt. A 15 nm-es tetőteraszról eddig nem is szóltunk, melyen elfér akár egy jakuzzi vagy a gyerekek medencéje, egy olvasósarok vagy a reggeli kávézás helyszíne.
És akkor ott van még az ideális méretű kert, az alsó terasz, a garázs, a második autó beállóhelye, a sok szép térkőburkolat, melyek tovább emelik a komfortérzetet.

Ha Ön sem az átlagosat keresi, mégis szeretné elérhető áron, most még induló kedvezménnyel megszerezni azt az otthont, melyben családja boldogan élhet, kérem hívjon, írjon, keresse fel honlapunkat.

Várjuk megtisztelő megkeresését!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok