Budapest, III. kerület Bécsi út

299 000 000Ft
299 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 454m2 7Szoba Azon.: m11666
Azonosító: m11666 Ár: 299 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 454m2 Szobák: 7 Telekterület: 1936 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 7 Épület szintjei: 4 Pince: van Fűtés: egyéb kazán Komfortszint: luxus Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
BUDAI BAUHAUS VILLA ÜRÖMHEGY ALJÁBAN ELADÓ!

Eladó a Bécsi úton egy 1936 nm-es enyhén lejtős telken álló, 2003-ban épült Bauhaus villa, melynek hatalmas terein 7 szoba, 6 fürdőszoba található. Az összesen 454 nm-es hasznos alapterület 4 szintre tagolódik.
Kétállásos garázs fogadja autóit, ahonnan egy átriumon keresztül jutunk el a főépület fogadó szintjére. Itt található a szauna, fittnesz részleg, tárolók, a gépészet, és egy nagy szoba. Gyönyörű, egyedi üveglépcsősor fut végig a 4 szinten, de a lift beépítésére is gondolva annak is elő van készítve a hely. A következő két szinten hatalmas nappalik, hálók, konyha, fürdők, dolgozó és könyvtárszoba kapott helyet.
Rengeteg üvegfelületen keresztül mindig napfényes az összes helyiség. Egy impozáns télikert is oldja az épület utcai homlokzatát sok gyönyörű növénynek helyet adva.
Minden szintről kertkapcsolat található teraszokkal, hogy a nap bármely szakában napozhasson vagy akár árnyékot is leljen. De az igazi szabadtéri kikapcsolódásra a legfelső szintről nyíló hatalmas, több mint 100 nm-es, panorámás tetőteraszon adódik lehetőség.
Az itt élők kényelmét kiszolgáló gépészeti megoldásokból a 20 évvel ezelőtt létező legtöbb beépítésre került: Viessman olajkazán, napkollektorok, levegőfrissítő-cserélő rendszer és központi porszívó.
A kert szépen parkosított, folyamatosan ápolt, tele gyönyörű dísznövényekkel és gyümölcsfákkal.

Ha Ön sem az egy kaptafára épülő, de mégis a modern épületeket szereti, és hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem jelezze, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre.
Várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése