Budapest, VII. kerület Peterdy utca

67 000 000Ft
67 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 86m2 3Szoba Azon.: m11689
Azonosító: m11689 Ár: 67 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 86m2 Szobák: 3 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 3 Épület szintjei: 4 Emelet: földszint Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: közterületen Kilátás: utcai Telekterület: 0 m2
LIGETVÁROSI DUPLA LEHETŐSÉG NEM DUPLA ÁRON!

VII. kerületben, Peterdy utcában, egészen közel a Városligethez, és az Állatorvosi Egyetemhez ELADÓ ez a kivételes lehetőségeket rejtő kétlakásos ingatlan.
Ez az utcára néző, de a rendezett udvarról nyíló, FRISSEN FELÚJÍTOTT és átalakított földszinti, 83 nm-es ingatlan, az ügyes megosztással két teljesen önnáló, külön bejáratú lakássá alakult, ráadásul közel 3 nm-el még nőtt is az alapterülete a bontásoknak és a légudvar beépítésének köszönhetően.
A gondos tervezés során egy 3 nm-es közös előtér lett kialakítva, melyből balra nyílik a nagyobbik 56 nm-es, amerikai konyhás nappaliból, előtérből, halószobából, gardrobszobából, fürdőből, wc-ből és tárolóból álló lakás. Valamint a közös bejárattal szenben nyílik a galériás szobából, fürdőszobából, és konyhából álló kisebbik 27 nm-es lakás. Ehhez tartozik még a közel 8 nm-es galéria, mely 2 főnek kíváló hálóhelyéül szolgál.

Kíváló lehetőség mindazoknak, akik bérbeadással kívánnak magasabb hozamot elérni, mintha csak egy nagy lakásuk lenne. Vagy akár olyan fiataloknak, családoknak is, akik az egyik laksában élve a másikból szeretnének folyamatos bevételhez jutni.
Az ingtalan elhelyezkedése vonzó lehet az Állatorvosi Egyetemre járó fiataloknak, vagy akár csak azoknak, akik örömmel veszik, hogy 2 perc alatta a most megújult Városligetben lehetnek egy kis kikapcsolódásra, sportolásra, futásra.
Befektetői szemmel sem egy utolsó lehetőség, hisz készen kap 2 lakást, mely szépen felújított állapotának köszönhetően azonnal pénzt termelhet új gazdájának.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése