Pest megye, Szentendre Szentlászlói út

280 000 000Ft
280 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 582m2 8Szoba Azon.: m11695
Azonosító: m11695 Ár: 280 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 582m2 Szobák: 8 Telekterület: 1837 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 8 Épület szintjei: 5 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: luxus Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
SZENTENDRÉN a Szentlászlói úton GEOTHERMIKUS FŰTÉSSEL eladó ez a hatalmas, minden igényt maximálisan kielégítő családi ház!

A szinteltolással 5 szintesre tervezett épület egy óriási, hajdan parkosított, saját tóval, kerti házzal, borospincével, sportpályával is rendelkező 1.837 nm-es telken áll. Legalsó szintjén beltéri medencét is kap, közvetlen terasz- és kertkapcsolattal. Természetesen garázs, mosókonyha, gépészeti helyiség is megtalálható itt.
A további szinteken a hatalmas nappalin túl még 7 db nagy hálószoba, egy nagy és még egy kisebb konyha, 4 fürdőszoba lesz új otthonában. Minden szinten, vagyis a bejárati szinttel együtt összesen 5 hatalmas terasz teszi lehetővé, hogy bármikor kilépjen a szabadba és ott élvezze a friss levegőt, panorámát, madárcsicsergést vagy épp azt a grill partit, melyre nyugodtan meghívhat több tucat embert, hisz bőven lesz hely számukra.
REZSIJE a méretéhez képest nagyon KEDVEZŐ, mivel gépészetileg is a legmodernebb technika lett beépítve: modern HŐSZIVATTYÚS RENDSZER, szükség esetén a fűtésre gáz rásegítéssel, minden helyiség klímával és riasztóval ellátott, a beltéri medence, kerti ház és borospince gépészetét már nem is részletezve.
Egy kivételes, rendkívül egyedi, nagyon modern épület lesz az Öné, melyet ha befektetői szemmel néz, akár több lakásos társasházzá is alakíthat.
Erről a nem mindennapi ajánlatról képtelenség mindent röviden leírni itt néhány sorban. Ezért inkább arra kérem, hogy hívjon és egyeztessünk egy találkozót, amikor bemutatom Önnek az ingatlant.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése