Budapest, XVIII. kerület

65 000 000Ft
65 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 156m2 4Szoba Azon.: m11696
Azonosító: m11696 Ár: 65 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 156m2 Szobák: 4 Telekterület: 619 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 4 Épület szintjei: 1 Tetőtér: beépíthető Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: udvari
SZEMERETELEPEN 4 SZOBÁS JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Budapest 18. kerületében, Szemeretelep vasútállomás közelében ELADÓ ez az egészen jó állapotú, folyamatosan karbantartott, a beépített előtérrel együtt 156 nm-es, 4 szobás családi ház egy 619 nm-es telken.
Az említett alapterületen kívül még számos tároló, egy 8 nm-es pince és két garázs is az Öné lesz.
A nagyobbik garázs egészen nagy, 24 nm-es, így műhelyként is funkcionált.
A házban 3 nagyobb és egy kisebb szoba található, melyek közül 3 külön nyílik. Egy tágas hall és egy óriási 21 nm-es étkezőkonyha, valamint a 22 nm-es körben ablakos fedett, fűtött beépített előtér is növeli a térérzetet, valamint ad elegendő helyet sok-sok holminak.
Ha már a tárolóhelyeket említjük, számos belső, és több külső tároló, egy gardróbszoba, két kamra, egy nagy kazánház is az Öné lesz.
Az előkertje szépen parkosított, a hátsókertben inkább a kiszolgáló helyiségek és burkolt felületek kaptak helyet, amit az új gazda még szebbé varázsolhat.
A külső falazat már szigetelve van, az ablakok jó állapotú fa nyílászárók alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval, a melegvízellátást 2 db villanybojler is biztosítja, a gázkazán is hibátlanul működik.
A tető dupla fedéssel rendelkezik, szerkezete nem új, de jó állapotú.
A környéket ha ismeri, akkor tudja, hogy kellemes családi házas övezet, melynek tömegközlekedése is egészen kiváló, hisz több buszjárat, és a Nyugati pályaudvar felé tartó vonatok is megállnak itt.

Ha felkeltettem érdeklődését, a további részeleteket is szívesen elmondom vagy akár meg is mutatom a helyszínen.
Várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok