Budapest, VII. kerület Péterfy Sándor utca

24 950 000Ft
24 950 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 31m2 1Szoba Azon.: m11715
Azonosító: m11715 Ár: 24 950 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 31m2 Szobák: 1 Ingatlan állapota: felújítandó Szobák száma: 1 Épület szintjei: 4 Emelet: 1 Lift: nincs Fűtés: gáz (konvektor) Komfortszint: komfortos Parkolás: közterületen Kilátás: udvari Telekterület: 0 m2
Keletinél másfél szobássá alakítható kis lakás fiataloknak!

Megvételre kínáljuk a VII. kerületben a Péterfy Sándor utcában ezt a 31 m2-es gázkonventoros, felújítandó garzon lakást.
Az ingatlan a liftes ház 1. emeletén helyezkedik el, udvari tájolású, belmagassága 3,72 m.
Jelen állapotában egy galériás szobából, egy konyhából, kamrából és egy fürdőszobából áll, de kis átalakítással tágas 1,5 szobás, külön hálószobás lakássá alakítható!
A lakás bútorozatlanul kerül eladásra, de 3D látványterveken mutatunk be egy lehetséges fiatalos, modern elrendezést és bútorozást.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletekért olvasson tovább!

AZ INGATLAN ELRENDEZÉSE
Jelenlegi állapot:
A bejárattól az előtérbe jutunk, onnan szemben nyílik a kádas fürdőszoba. Balra a szoba, jobbra pedig a konyha és a kamra nyílik.
A fűtést a konyhában és a szobában gázkonventor, a melegvizet villanybojler biztosítja. A főzés gáztűzhelyen történik.

Átalakítási javaslat:
A bejáratnál az előteret kinyitva tágas, gardróbos előszobába, onnan tovább a zuhanyzós, WC-s fürdőszobába jutunk. A bejárattól balra fordulva egy légtérbe kerül az előtér, az étkező-konyha és a nappali, így egy szellős, nagy tér tárul elénk.
Mivel a konyha átkerül a nappaliba, így az egy külön bejáratú, elegendő tárolóhellyel rendelkező hálószobává alakítható.
További javaslat a tárolóhely növelésére:
Mivel a belmagasság 3,72 m, a fürdőszobába álmennyezet építésével, fölötte hatalmas tárolóhely alakítható ki, mely az előszobából egy beépített ?padláslépcsővel? érhető el. Ezzel nem csak a ritkán használt holmik tárolását oldhatjuk meg, de fűtési költség csökkentést is elérhetünk az alacsonyabb belmagasság által.

A TÁRSASHÁZ:
A társasház tégla építésű, főleg tulajdonosok lakják, pénzügyileg rendezett állapotú.
Most tervezik a lépcsőház felújítását.
A parkolás az utcán fizetős, de állandó lakcímmel rendelkező helyi lakosok számára az éves díj mindössze néhány ezer Ft.

A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16.833.- Ft, mely tartalmazza a vízfelhasználást, a lépcsőház világítás és takarítás díját és a heti kétszeri kommunális és egyszeri szelektív hulladékszállítás díját.
A fűtés, és a villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő.
AZ INFRASTRUKTÚRA:
Az ingatlan a Keleti pályaudvartól 5 perc sétára található. A Baross téri közlekedési csomópontból a város bármely pontjára könnyedén el lehet jutni.
A Belváros adta bevásárlási, szórakozási és akár tanulási lehetőségek szinte határtalanok, melyek könnyedén, gyalogosan megközelíthetők.

KINEK AJÁNLJUK AZ INGATLANT?
Elsősorban fiatalok számára, akik kedvelik a belvárosi nyüzsgést, mégis egy saját, könnyedén a maguk kényelmére alakítható költséghatékony lakást szeretnének. Egy kuckót, ahol elegendő tágas és szellős hely van társas összejövetelekre, ugyanakkor rendelkezésre áll a privát intim tér is.

Az ingatlan üres, azonnal birtokba adható.
Ára: 24,95 millió forint.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok