Budapest, XVIII. kerület Királyhágó utca

53 900 000Ft
53 900 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 68m2 3Szoba Azon.: m11720
Azonosító: m11720 Ár: 53 900 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 68m2 Szobák: 3 Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 3 Épület szintjei: 4 Emelet: 3 Lift: van Tetőtéri: nem Fűtés: házközpontú egyedi méréssel Komfortszint: összkomfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző Telekterület: 0 m2
Budapest 18. kerületének legszebb lakóparkjában, a Királyhágó Kertekben eladó ez a kifogástalan állapotú, 3. emeleti, 68 nm-es (plusz 10,5 nm erkély), 3 szobás, amerikai konyhás, légkondicionált, téglaépítésű társasházi lakás.
A nagyon világos nappalit egy szép egyedi pult választja el a gépesített konyhától, mely természetesen az ár részét képezi. A fürdőszoba kimondottan tágas, de a különálló wc-ben is kap mosdót, hogy még komfortosabb legyen a tisztálkodás.
A hatalmas fedett erkélyre nem csak a nappaliból, hanem az egyik hálószobából is ki lehet lépni. Délkeleti fekvésének köszönhetően állandóan napfényben úszik, az átlátszó fedése pedig megadja azt a kényelmet, hogy bármely időben kiülhessen egy csésze kávéval a mindig pedánsan ápolt szép kertben gyönyörködve. E szépen megkomponált kertben aranyhalas tavacskát szökőkúttal, fölötte átívelő hidat, pihenő padokat a pergola alatt, sok-sok virágzó fát és bokrot - melyek ősszel is színpompát nyújtanak - kap a munkából, suliból hazaérkező. Mindjárt fel is töltődhet kicsit a városi forgatag után ide hazatérő lakó. Ezt nehéz pénzben kifejezni, de szerencsére itt a lakáshoz jár ez is.
Visszatérve kicsit az épületre, fontos lehet a biztonság szemszögéből, hogy a kapun és az épület bejáratán is kóddal lehet bejutni, ráadásul akadálymentesen. A harmadik emeletre lift visz, egészen a garázsból, ahol az autója kaphat helyet, ha igényt tart rá. Ugyanitt tárolót is vásárolhat.
Számos részletről lehetne még rengeteget írni mind a lakásról, mind a környezetéről.
De ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását, és minden kérdésére örömmel választ adok. Viszont ha komoly a vételi szándék, akkor a megtekintést is javaslom.
Ezt a kivételes ajánlatot látnia kell! Meggyőző lesz, ígérem!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok