Heves megye, Eger Tündérpart utca

115 000 000Ft
115 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 195m2 4Szoba Azon.: m11745
Azonosító: m11745 Ár: 115 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 195m2 Szobák: 4 Telekterület: 500 m2 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 4 Épület szintjei: 3 Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: luxus Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
MOST ÖNÉ LEHET EGERBEN A PASA LAK!

Eger belvárosában, néhány percnyi sétára a Dobó tértől eladó a PASA LAK elnevezésű luxus apartmanként működő 195 nm-es, 3 szintes családi ház a teljes berendezésével együtt.
A csendes egyirányú utcából nyíló 500 nm-es telek szépen parkosított, benne kis halastó, a pergola alatt kerti sütögető és mindenhol sok-sok szép növény.
A 3 szintes, 195 nm-es jó állapotú épületbe 2 bejáraton is beléphet.
Ez a felújított ház évekig volt a család boldog lakhelye, amikor is 6 évvel ezelőtt megszületett benne a jelenleg is igen jövedelmezően működő egzotikus hangulatvilágú luxus apartman, a PASA LAK.
Fantasztikus építészeti megoldások, minden szegletében igazi régi török hangulatot árasztó helyiségek tulajdonosa lesz. Török fürdőt, fedett pipa teraszt és télikertet, szultáni hálót is kap az összesen 4 szobát, 2 fürdőt és egy vendég mosdót, nagy étkezőkonyhát, sőt külön wellness részleget is felvonultató ingatlanban.
A felső panorámás teraszról a bazilika tornyai fölött egészen az Eged-hegyig ellátni.
Autóját egyedi garázs várja, de ha több autót szeretne elhelyezni, akkor az előkert alá még egy dupla garázs építhető, melyhez már rendelkezésre áll a statikai szakvélemény.
Az apartman gyönyörű török és közel-keleti relikviákkal van berendezve. A megjelölt ár mindezeket tartalmazza. Ha ezekre esetleg nem tart igényt, akkor értékükkel csökkenthető az ingatlan ára.
Az ingatlan üzleti vonatkozásai is megismerhetők. Jól jövedelmező vállalkozás lehet most az Öné, ha ilyen céllal keres Egerben ingatlant. Messze a szokványos szállás árak fölött termel gazdájának.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását, mely után vendégünk egy török kávéra a Pasa Lakban. Kóstoljon bele a mesés kelet hangulatába!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése