Pest megye, Albertirsa

70 000 000Ft
70 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 222m2 4Szoba Azon.: m11746
Azonosító: m11746 Ár: 70 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 222m2 Szobák: 4 Telekterület: 1097 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 4 Épület szintjei: 3 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző
5 ELŐNY, AMI MIATT EZT AZ ALBERTIRSAI HÁZAT ÉRDEMES VÁLASZTANIA!

1. Csodálatos, minden jóval felszerelt OTTHON, kikapcsolódást nyújtó gyönyörű kerttel!
2. Egy MÁSODIK LAKRÉSZ, teljesen önálló, független, külön bejárattal!
3. Teljes önellátást biztosító veteményes KERT és gyümölcsös!
4. Itt nem lesz a REZSI miatt álmatlan éjszakája!
5. Értékbecsléshez képest is ALACSONYABB ÁRON viheti most!

Talán nem csak a számomra fontos a fentebb kiemelt 5 momentuma ennek a rendkívül sokoldalú, nagyon precízen megtervezett és felépített, tágas, a 2000-es években épült háznak, műhelynek, kertnek. Még felsorolni is nehéz lenne mindazt a jót, melyet ez a kedves eladó család most átruház az új tulajdonosra. De ígérem megteszem, ha Ön felhív vagy ír nekem!
A sokat mondó fotókból azért látszik, hogy mi mindenre számíthat.
Csak címszavakban a kert: medence, félautomata öntözőrendszer, fúrt kút, magaságyások, egzotikus növények, sokféle haszonnövény a család konyhájába (pl. gyümölcsfa- és kivi kordon, veteményes, fűszernövények), pihenősarok, fenyő liget, szaletli, kerti sütögető, kutyakennel, sok-sok tároló és gépkocsibeállók?
A lakóházban: nagy légterű nappali amerikai konyhával, 3 háló, 2 fürdő, dolgozósarok, infraszauna, légkondícionáló, házi vízmű, garázs, pincei tárolók, téliestíthető grillterasz, kandalló és gázcirkó, 22 db napelem, ami a vételárban benne foglaltatik!
A rezsi zseniális: a napelem gyakorlatilag többet termel, minta amennyit a család felhasznál!
Télen pedig egy 11 kW-os kandalló segít rá a fűtésre, hogy a gázszámla se változzon a korábbiakhoz képest.
A műhelyben most cukrászat van kialakítva minden szükséges gépével, eszközével, sőt vendégkörével együtt. Ezt így, ahogy van, céggel együtt átveheti! Illetve számos egyéb vállalkozásra használhatja, vagy akár egy második lakássá is kialakíthatja.
A 33 méteres utcafronton 10-12 autónak vendégparkoló, a telken belül eladó- és vendégtér asztalokkal, székekkel lesz az új gazdáé!

Talán már látja, hogy nem egy hétköznapi ingatlan ajánlat, melyre rábukkant!
Hívjon bátran és minden kérdésére választ adok, a megtekintést gyorsan megszervezem.
Ha az agglomerációba tervez költözni, akkor most mindössze fél órányira a fővárostól, egy budapesti 2-3 szobás lakás árán, a fentieket mind megkapja és meg van oldva az élete évtizedekre előre, hisz otthon, vállalkozás, házi termények mind-mind az Öné lesz most, mindössze 30 percnyire a főváros zajától.

Várom megtisztelő megkeresését!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése