Pest megye, Dunakeszi Gardénia köz

67 800 000Ft
67 800 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 70m2 2 + 1 félSzoba Azon.: m11749
Azonosító: m11749 Ár: 67 800 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 70m2 Szobák: 2 + 1 fél Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 2 Félszobák száma: 1 Épület szintjei: 2 Lift: nincs Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: telken parkoló Kilátás: kertre néző Telekterület: 0 m2
DUNAKESZIN 3 szobás, kertes lakóparki lakás eladó!

A Toldi lakóparkban, az egyetlen teljesen zárt, Gardénia köz nevű utcácskában ELADÓ ez a 2009-ben épült, jó állapotú 70 nm-es, belső kétszintes, amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkező társasházi lakás.
Akár a Fóti út felől, akár a Gitár utca felől közelíti meg a Gardénia közt, zárt kaput talál, melyet a lakók távirányítással vezérelnek. Így ez egy kis lakópark a lakóparkon belül, mely 15 db egyforma 4 lakásos társasházból áll. Ezzel még jobban védve és összekovácsolva azt a 60 családot, akik ebben a különleges kis mikrokörnyezetben élhetnek.
Minden ingatlanhoz, így ehhez is, melyet most Önnek ajánlok, saját zárt kertrész tartozik. Ráadásul az utca, illetve a parkoló felől saját kapuval ellátva. Így a kert irányából is meg tudja közelíteni otthonát, nem csak a szokványos bejárati ajtón át. Két autójának lesz saját parkolóhelye, az egyik az utcán a ház előtt, a másik a saját kertjében. Itt most jelenleg tárolóként működik a garázs helye.
És akkor nézzük a belső tereket:
A földszintre belépve, egy tágas, rejtett tárolókkal felszerelt előszobába érkezünk. Innen nyílik a mosdóval ellátott wc, az amerikai konyhás nappali és a feljárat az emeletre. A nappaliból egy kellemes délkeleti fekvésű fedett teraszra, onnan pedig a kertbe léphetünk ki.
Az emeletre érkezve, ami gyakorlatilag egy tetőtéri szint, a közlekedőből nyílik a két hálószoba és a tágas, sarokkádas fürdő. A nagyobb hálóból a felső teraszra tudunk kilépni.
A fűtést és a melegvizet is biztosító modern kombicirkó is itt az emeleti előtérben egy beépített szekrényben van elrejtve, ezzel megoldva, hogy sehol sem vesz el területet a hasznos térből.
A komfortjáról még a páratartalom által vezérelt automata szellőzés is gondoskodik.
A környék tömegközlekedése, üzletekkel, iskolával, óvodával, bölcsődével való ellátottsága kiváló. Mindezeket 5 perc sétával eléri.
A környezet biztonsága, békéje, felszereltsége kiválóan alkalmassá teszi ezt az ingatant kisgyermekes családok, de idősebbek boldog új otthonának is.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése