Pest megye, Nagykovácsi Petőfi utca

219 000 000Ft
219 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 405m2 10 + 2 félSzoba Azon.: m11750
Azonosító: m11750 Ár: 219 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 405m2 Szobák: 10 + 2 fél Telekterület: 1000 m2 Ingatlan állapota: felújított Szobák száma: 10 Félszobák száma: 2 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Parkolás: telken parkoló Kilátás: kertre néző
Nagykovácsiban 4 lakásos felújított családi ház nagy telekkel eladó!

A település központjában, az ófalui részen ELADÓ most ez a kivételes adottságú felújított családi ház.
A főépület, melyben 3 lakás kapott helyet, 1991-ben teljes átépítésen és felújításon esett át. Ugyanekkor épült egy másik ház is a telken egy 4. lakással.
A felújítás a teljes műszaki tartalmat érintette: visszabontották a főfalakig, betonfödémet és új tetőt kapott, kialakították benne az új vizes blokkokat, minden lakásban új fürdőszoba és konyha lett kialakítva, természetesen újak az ablakok, ajtót, burkolatok, villany-, víz- és villanyvezetékek, a fűtési rendszer is a gázkazánnal padlófűtéssel és radiátorokkal. Gyakorlatilag minden!
Mindezen felújítások mellett meghagyták az épület hajdani jellegét, mellyel bár tükrözi a múlt század elején épült házak báját, mégis minden részletében új és modern ingatlan jött létre.
Tehát ezen ingatlan 4 lakásában kap összesen 12 szobát, 5 fürdőszobát, 4 konyhát, mindegyik lakáshoz külön mérőórákat és fűtést.
Rengeteg lehetőség van ebben az 1.000 nm-es telken álló több mint 400 nm hasznos alapterületű házban. A gyönyörű díszfák mellett, számos gyümölcsfa, konyhakert, ásott kút, melléképületek, pince is az Öné lesz a két udvari gépkocsibeállóval és a két utcai parkolóhellyel együtt.
Akár több generációnak keres életteret, akár vállalkozásainak keres otthont a lakhatását is biztosítva, akár szálláshelyként vagy bérbeadással foglalkozva hasznosítja, ez az ingatlan egyedülálló a kínálatban. Hasonlót csak rengeteg idő, pénz és energia befektetésével lehetne létrehozni, ha egyáltalán kivitelezhető ésszerű keretek között.
Ezen ingatlan irányára most 219 millió Ft.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem jelezze, egyeztessünk róla.
Mindenképpen javaslom a megtekintését is!
Várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése