Budapest, XVIII. kerület Aratás utca

169 000 000Ft
169 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 210m2 6Szoba Azon.: m11751
Azonosító: m11751 Ár: 169 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: ház Méret: 210m2 Szobák: 6 Telekterület: 733 m2 Ingatlan állapota: új építésű Szobák száma: 6 Épület szintjei: 2 Pince: nincs Fűtés: egyéb Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző
Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrinc Vecséssel és Gyállal határos szélén ELADÓ ez a 2 lakásos, nagyon magas műszaki színvonalon, prémium minőségben épülő kétgenerációs passzív családi ház.
Az épület alsó szintjén kapott helyet a 114 nm-es nagyobbik lakás, melyben amerikai konyhás nappalit és két hálót kap. Tartozik a lakáshoz egy 16 nm-es terasz, egy 15 nm-es garázs, egy 5 nm-es tároló is. Ha szüksége van még egy szobára, annak kialakítására is van még lehetőség.
A felső szinten található a kisebbik lakás, mely szintén 2 hálóval és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. De itt is van mód egy harmadik hálószoba kialakítására. A kicsit kisebb alapterületet pedig némiképp kompenzálja a nappalihoz kapcsolódó hatalmas tetőterasz a maga 47 nm-ével. Illetve ehhez a lakáshoz is tartozik egy 5 nm-es tároló és egy 2 állásos 37 nm-es garázs.
A kertet természetesen mindkét lakás lakói kedvükre használhatják, akár meg is osztva egymás közt annak területét.
Két generáció együttélésére vagy két baráti család szoros, de mégis szeparált életterének alkalmas igazán ez a kivételes adottságú, rengeteg szempontból egyedi megoldásokat felvonultató ingatlan. De ha úgy kívánják, akkor két teljesen független, szeparált lakáskét is funkcionálhat természetesen.
A kivételes, szinte nulla energia igényű, passzív házat eredményező technikai megoldások közül csak néhány fontosabb: Thermoblock falazó és födémrendszer, hőszivattyús rendszer, mely padló- és mennyezet fűtéssel-hűtéssel és melegvízzel látja el a házat. A hőmérséklet helyiségenként szabályozható, 3 rétegű üvegezéssel ellátott prémium nyílászárók...
A részletekért nyugodtan hívjon, szívesen tájékoztatom mindenről, és a megtekintést is megszervezem, hogy a helyszínen is meggyőződhessen róla, hogyan kell a mai elvárársoknál is komolyabb, modernebb, energetikailag sokkal takarékosabb épületet létrehozni.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok