Pest megye, Kerepes Nyárfa utca

79 990 000Ft
79 990 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 145m2 7Szoba Azon.: m11824
Azonosító: m11824 Ár: 79 990 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 145m2 Szobák: 7 Telekterület: 658 m2 Ingatlan állapota: jó állapotú Szobák száma: 7 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépíthető Pince: van Fűtés: gáz (cirkó) Komfortszint: dupla komfort Parkolás: garázs Kilátás: kertre néző
KEREPESEN 2 GENERÁCIÓS HÁZ, ÜZLETHELYISÉG, GARÁZS, MELLÉKÉPÜLET, NAGY KERT ELADÓ!!!

3+1 ok, ami miatt ezt muszáj látnia, mielőtt döntést hoz!
1. Kerepes legjobb részén, dombtetőn, sík telken áll ez a kiváló adottságú ingatlan!
2. Két generáció + üzlet vagy akár 3 generációnak tökéletesen alkalmas jó állapotú épületek!
3. Közlekedés, hivatalok, rendelők, üzletek, iskola, óvoda mind sétatávra!
+1. Most még a CSOK és az államilag támogatott hitelek és kedvezmények is igénybe vehetők!

És akkor jöjjenek a részletek. Bár mindent elmondani ilyen szűk keretek közt szinte lehetetlen.
Szilasliget és Kerepes határán, Széphegyen, kimondottan csendes utcában, dombtetőn fekvő sík, 658 nm-es telken áll ez az ikerház, melynek egyik felében egy kétszintes, könnyedén kétgenerációssá alakítható, 118 nm-es házat kap 5 szobával és két fürdőszobával, a másik felében pedig egy vállalkozásra vagy lakhatásra is alkalmas jelenleg üzlethelyiségnek kialakított 27 nm-es kisebb házat 2 szobával. Ez a kisebbik fele a háznak hasonló méretűre bővíthető, mint a korábban említett, és a másikkal akár össze is nyitható.
Tehát jelen pillanatban már kap 145 nm beépített lakóteret, melyhez tartozik egy 15 nm-es fedett földszinti és egy 5 nm-es emeleti terasz, valamint mindkét épület alatt egy-egy 25 nm-es pince. És eddig még nem említettük a nagyon masszív, 33 nm-es alapterületű, álló szerelőaknával, ipari árammal, vízzel és csatornával ellátott garázst, ami szintén lakhatóvá tehető kis ráfordítással. Illetve a 22 nm-es, szintén vaskos kőfalakból épült és erős sátortetővel fedett melléképületet, melynek két helyiségében jelenleg tároló van kialakítva.
A lakóépületben is megtalálja majd az ipari áramot, így számos vállalkozásra is alkalmas lesz új otthona.
A falakon dryvit szigetelés van, az ablakok jó állapotú fatokos nyílászárók, a fűtési rendszer gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethető. A vastag vakolt és szigetelt téglafalak jól védenek a hidegtől és a melegtől, de klíma is van beépítve a házba. A melegvizet villanybojler és gázbojler is biztosítja. A tetőt egészen új Bramac cserép fedi, melyre bármikor feltehet egy komolyabb napelemrendszert is. A technikához még a riasztó is hozzátartozik.
Néhány szó a környékről:
A méltán népszerű Szilasliget határán áll a ház, így a szilasligeti HÉV megálló is mindössze csak 5 perc sétára van, mely HÉV-vel 26 perc alatt az Örs Vezér terén van.
Az M0-ás autópálya 7-8 percnyire van, ezzel gyakorlatilag el is érve a 16. kerület határát. Így ha a fővároshoz egészen közel, de mégis annál lényegesen olcsóbban szeretne békés környezetben házat vásárolni, akkor most megtalálta a megfelelőt!
A közvetlen közelben könnyen elérhető az üzletek, áruházak sokasága: Aldi, Lidl, Penny, Coop, Auchan. Gyalogosan 3 percnyire van a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő, valamint mellettük a gyógyszertár.

Biztosan látja, hogy mennyi előnyt és lehetőséget rejt a környék és maga az ingatlan is!
Ha kérdése van, felkeltettem az érdeklődését, szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem jelezze!
Várom megtisztelő hívását!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése