Tolna megye, Pincehely Kölcsey

8 500 000Ft
8 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 72m2 2Szoba Azon.: m11829
Azonosító: m11829 Ár: 8 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 72m2 Szobák: 2 Telekterület: 1796 m2 Ingatlan állapota: közepes állapotú Szobák száma: 2 Épület szintjei: 1 Fűtés: egyéb Komfortszint: komfortos Parkolás: telken parkoló Kilátás: utcai
Pincehelyen egy egy két szobás családi ház kerül eladásra. Egy teraszról érünk a ház központi részére melyet étkezőnek használtak. Innen nyílik a kis konyha fürdő és az egyik szoba.A fűtésről egy beépített jó állapotú cserépkályha gondoskodik . A telken található a gázcsonk. Bővebb információ miatt, kérem hívjon! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését. Pincehely nagyközség Tolna vármegyében, a Tamási járásban. Szomszédos települések: Tolnanémedi, Nagyszékely, Miszla, Belecska, Regöly, Tamási, Ozora, Igar.
Megközelítése :a település területén áthalad a 61-es főút, illetve a (Budapest?)Pusztaszabolcs?Pécs-vasútvonal. Sárszentlőrinc-Nagyszékely felől a 6312-es út, Kölesd-Gyönk-Keszőhidegkút felől a 6313-as út vezet Pincehelyre, Ozorával pedig a 6408-as út kapcsolja össze a községet.
Jöjjön el , nézzük meg együtt és szeresse meg a települést , a környezetét, és a házat ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése