Budapest, XIII. kerület Dózsa György út

90 000 000Ft
90 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: üzlethelyiség Méret: 318m2 Na.Szoba Azon.: m11843
Azonosító: m11843 Ár: 90 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: üzlethelyiség utcai bejárattal Méret: 318m2 Szobák: Na. Épület szintjei: 3 Emelet: szuterén Telekterület: 0 m2
LEGYEN ÖNÉ A VÁROS LEGSZEBB MODERNIZÁLT SZUTERÉNJE!

XIII. kerület frekventált részén - Dózsa György út és a Kassák Lajos utca sarkán - ELADÓ ez a gyönyörű tégla falazattal és boltozatokkal, utcai és udvari bejárattal is rendelkező, jelentős részt már modernizált, számos tevékenységre alkalmas, nagyon jó adottságú, 318 nm-es, jelenleg raktár megnevezésű szuterén ingatlan.
Az eddigi felújítás kiterjedt a falazat és a mennyezet tisztítására, a lejárat kialakítására, a teljes aljzat újraöntésére, amely már tartalmazza a víz-, csatorna-, fűtés csöveket és a villanyvezetékezést minden helyiségeben. A nedvesség elleni védelem is megoldott a mai kor legmodernebb technológiájával.
Önnek már csak a falakat, nyílászárókat kell elhelyeznie, a megfelelő funkciójú helyiségeket kialakítania és már használhatja is irodaként, rendelőként, vállalkozása telephelyeként, vendéglátásra vagy akár szálláshelynek, ha erre kér engedélyt. Az ingatlan adottságai lehetőséget biztosítanak számos jól jövedelmező lehetőség kiaknázására.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon a részletekért!
Éljen most Ön ezzel a kivételes ajánlattal!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok