Budapest, IX. kerület Telepy utca

49 000 000Ft
49 000 000 Ft eladóIngatlan Típus: üzlethelyiség Méret: 238m2 Na.Szoba Azon.: m11844
Azonosító: m11844 Ár: 49 000 000 Ft Kategória: eladó Típus: üzlethelyiség utcai bejárattal Méret: 238m2 Szobák: Na. Épület szintjei: 4 Emelet: szuterén Telekterület: 0 m2
SOKOLDALÚ LEHETŐSÉG A LUDOVIKÁNÁL!

IX. kerület fejlődő övezetében, Középső-Ferencvárosban, a Ludovikával épp szemben ELADÓ ez a számos hasznosítási lehetőséget felsorakoztató, egy részleges felújításon átesett, 4 nagyobb és több kisebb helyiségből álló, összesen 238 nm-es szuterén szinti, raktár megneveezésű ingatlan.
Az eddigi felújítás kiterjedt az alapok megerősítésére, a falazat és a mennyezet javítására, a lejárat kialakítására, a teljes aljzat újraöntésére, amelybe beépítésre került az új csatornarendszer is. A nedvesség elleni védelemre is van megoldás a mai kor legmodernebb technológiájával.
Önnek már csak a funkciót kell meghatározni és annak megfelelően befejezni a felújítást, Használhatja irodaként, rendelőként, vállalkozása telephelyeként, vendéglátásra vagy akár szálláshelynek, ha erre kér engedélyt. De volt már itt növénytermesztő vállalkozás is. Az ingatlan adottságai lehetőséget biztosítanak számos jól jövedelmező lehetőség kiaknázására.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon a részletekért!


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok