Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2017-03-24 14:56
2017 01 30-án, 17 órakor a Márványmenyasszony étteremben a következőkkel várjuk a kollégákat:

17 óra: Megalakítjuk az Ingatlankórust - szeretettel várjuk azokat, akik énekelnének.

18 00 Megnyitó, üdvözlet, bemutatkozások
18 10 Vételi ajánlat - pro és kontra

18 30 Megbízási szerződések, jutalék, együttműködés az adásvételit készítő ügyvéddel. dr Kende Péter közíró, ügyvéd a vendégünk.

Nemrég elhunyt barátunk, Tilk Géza, a Devizaadósok Szövetsége elnöke szervezete részére nyújtott dr.Kende Péter ügyvédi segítséget.

Kende Péter munkásságát néhány könyve és számos cikke alapján, valamint a yuotubon fellelhető vitái alapján ismerhettük meg

Ingatlankórus- ez egy ideiglenes elnevezés, szeretnénk további kötődéseket és kulturális élményt adni kollégáinknak. Egyelőre pár fővel indítjuk el, reméljük olyan élményt ad, amiért megéri havonként összeállni és énekelni - közösen.

Vételi ajánlat - ez a sokszor támadott, sokszor dícsért megoldás az utóbbi napokban heves vitát váltott ki egy zárt ingatlanos közösségi fórumon. Ezt járjuk körbe, mert rendkívül érdekes vélemények hangzottak el. Várunk mindenkit, akit érdekel e téma, akinek jó-rossz tapasztalata van erről, aki szeretne többet megtudni a témakörben.

Megbízási szerződések.. Kimeríthetetlen téma, ez az egyik legfontosabb eleme az egész munkánknak, ezen áll, vagy bukik a megélhetésünk.
Elnöki teendőim meghatározó része a panaszos ingatlanközvetítők és a panaszos eladók meghallgatásából áll, ha emeltdíjas lenne a telefonom hívása, igen sokat kereshetnénk vele.
Ha túl kemény a szerződés az a baj, ha túl megengedő, az a baj.

Vajon mit lehet beletenni egy szerződésbe, hogy ne legyen egyoldalú, mindegyik félnek biztosítsa a kiegyensúlyozott jogokat.
Mit javasolhat egy ügyvéd utólag és mit tehetünk a szerződés megkötése előtt? Milyen szerepe van az adásvételt szerkesztő ügyvédnek a jutalék kifizetésénél?
Kende Péterrel ezt beszéljük át, érdekes lesz.

Várunk mindenkit, helyszín a szokásos Márványmenyasszony-étterem.

A belépés ingyenes, fogyasztását mindenki saját maga fizeti.

Megközelítés: Gépkocsival az Alkotás utcáról, Krisztina krt-ről, Mészáros utcából, vonattal, metróval: Délu pu párszáz méter, Az étteremtől kb. 100 méterre 0-24 órán keresztül őrzött parkoló található, valamint tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a 18-as,61-es villamosokkal és a 105-ös busszal.
www.google.com/maps/place/M...
Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
  • Békési Béla Senior
    Nem kaptam
    2019-01-30 08:37:26