Budapest, IX. kerület Üllői út

10 200 000Ft
10 200 000 Ft eladóIngatlan Típus: lakás Méret: 30m2 0Szoba Azon.: m10114
Azonosító: m10114 Ár: 10 200 000 Ft Kategória: eladó Típus: tégla építésű lakás Méret: 30m2 Szobák: 0 Telekterület: 0 m2
- Felújított
- Gázfűtés
- Napfényes
- Kitűnő közlekedés
- Fiatalos
- Jó lakóközösség
- Biztonságos
- 5 perc séta a körút

Budapest IX. kerületének megújuló részén, a Klinikák metrómegállóval szinte szemben eladó ez a FRISSEN FELÚJÍTOTT, 1 szobás, de galériájának köszönhetően külön hálórésszel rendelkező lakás. Az ingatlan felújítását nemrég fejezték be, ennek köszönhetően szemet gyönyörködtető, igényes képet ad. Galéria is beépítésre került, mely szintén rendkívül igényes, fémvázas, önálló hálórészként használható. A nyílászárók TELJES CSERÉJE, VEZETÉKEZÉS, ÚJ KONVEKTOR VÁSÁRLÁSA mind az elmúlt hónapokban történt, még nem lakta senki azóta. A lakás másik tulajdonsága, hogy DÉLKELETI TÁJOLÁSÁNAK köszönhetően RENDKÍVÜL NAPFÉNYES, VILÁGOS, főleg a napközbeni órákban. Bár forgalmas helyen van, mégis CSENDES, hisz hátsó részre néz. Külön ékessége a HATALMAS ABLAKKAL RENDELKEZŐ, VILÁGOS FÜRDŐSZOBA.
A ház, amelyben található, átlagos állapotú, de felújítása folyamatos. A környéket rendkívüli tömegközlekedés jellemzi, éjszakai buszok, metró mind 1 percre, de a körút sétálva is 5-6 perc alatt elérhető.

Ajánlom befektetésnek bérbeadásra, egyetemistáknak, fiatal párnak, első lakásnak! Nézze meg, nem fog csalódni!

Ára: 10,2 MFt

Hitelre is megvehető, kamattámogatás igényelhető, a banki ügyintézéshez irodánk minden segítséget biztosít.

Ref.szám: 3746  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok