Tolna megye, Tamási Móra Ferenc

29 700 000Ft
29 700 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 160m2 5Szoba Azon.: m11839
Azonosító: m11839 Ár: 29 700 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 160m2 Szobák: 5 Telekterület: 969 m2 Ingatlan állapota: felújítandó Szobák száma: 5 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépített Pince: van Fűtés: egyéb kazán Komfortszint: összkomfort Parkolás: telken parkoló Kilátás: utcai
Tamásiban a 80-as években épült családi ház eladásra kerül. Földszinten előtér, három szoba , konyha, kamra, fürdőszoba és külön wc. A tetőtér beépítésre került a lakásból is elérhető és van külső feljáró. Itt közlekedő , konyha, fürdőszoba, és két szoba lett kialakítva. Az épület kb fele alá szuterénezett itt van a kazánház, tároló, és műhely.Az udvaron szintén található pince és nem egészen befejezett melléképület. Felújítással barátságon otthoná varázsolható.
Tamási, amely a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél- Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik. Tamási egy állandóan fejlődő város, ahol a legfontosabb szolgáltatások megtalálhatóak, amire általában a hétköznapokban szükségünk lehet, mint posta, kormányablak, szupermarket, bank, óvoda, bölcsőde, általános iskola illetve gimnázium, szakközépiskola. TISZTELT VÁSÁRLÓ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik.
Jöjjön el , nézzük meg együtt és szeresse meg a várost , a környezetet, és a házat !


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok