Tolna megye, Tamási Várhegy utca

46 500 000Ft
46 500 000 Ft eladóIngatlan Típus: ház Méret: 160m2 4Szoba Azon.: m11847
Azonosító: m11847 Ár: 46 500 000 Ft Kategória: eladó Típus: családi ház Méret: 160m2 Szobák: 4 Telekterület: 1308 m2 Ingatlan állapota: közepes állapotú Szobák száma: 4 Épület szintjei: 2 Tetőtér: beépített Fűtés: gázkazán Komfortszint: összkomfort Parkolás: garázs Kilátás: panoráma
Tamásiban a Termálfürdő szomszédságában családi ház kerül eladásra. Kiváló lehetőség barátságos otthon, nyaraló, hétvégi ház használatára. A teraszról teljesen rá lehet látni a fürdőre, közelében helyezkedik el a fenyves erdő kilátóval, s a parkerdő egy csodálatos tóval. Az ingatlanba lépve egy tágas előszobába érkezünk innen nyílik a közlekedő melyről elérhető a két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, és a lépcsőház. Az emeleten szintén két tágas szoba, vasaló helyiség, s van még egy padlástéri rész amit raktárnak használnak itt még egy szoba kialakítható. A telken található egy önálló garázs, kazánház, és tárolók. Az udvar rendezett.
Tamási város Tolna vármegyében, a Tamási járás központja,hozzá vetőlegesen 8000 fős Tamási mindössze 30 kilométerre található keletre a Balatontól.Tamási fő turisztikai attrakciója a gyógy- és szabadtéri fürdő, Magyarország egyik leglátogatottabb gyógyfürdője. A kiváló természeti környezet, az egészségmegőrző víz minősége és a kiváló környezet Tamásit nemzetközi hírű fürdővárossá tette. Megközelíthető a Dunaföldvár-Nagykanizsa közti 61-es főúton, illetve az azt itt keresztező (Szekszárdot Siófokkal összekötő) 65-ös főúton.
Jöjjön el , nézzük meg együtt és szeresse meg a várost , a környezetét, és a házat ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik.


  Kapcsolat, érdeklődés, telefonos visszahívás kérése

Hasonló ingatlanok