Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2015-02-09 17:46
Kedves Kollégák!
A 2015-ös évben még nincs konkrét célunk, kit támogassunk.
Mire is költünk a tagdíjakból?
Informatikából jók vagyunk, informatika az egyik legnagyobb tétel
Professzionális szolgáltatások igénybevétele, mint hírlevélküldő, tárhely, domain és a csatlakozó egyéb ktg-k.
Kommunikációs költségek internet, telefon, fax
Postaköltségek
Előadók költségei
Találkozók költségei
Vidéki utak költségei
Karitatív tevékenység
Könyvelési költségek
Kártyák készítése,
Nyomtatások
és egy sor egyéb.
Elég sok karitatív munkát végzünk, a legváltozatosabb formában,
afrikai kisgyerek örökbefogadásától
erdélyi kislány tanulmányi költségeinek fizetése,
árvíznél újjáépítésekben való aktív részvétel,
szeretetcsomagok megtöltése és odajuttatása,
beteg kollégáink segítése,
ételosztás rászorulóknak,
és még számos egyéb dologban igyekeztünk segíteni, ezeknek jó visszhangja volt a szakmában , sajtóban és szárnyalt a lelkünk.
Az idei évben szintén szeretnénk segíteni (most néhány tízezer Ft,-tal, de ha valaki további támogatást tud adni, még többel) a Ti segítségeteket szeretnénk kérni, hogy mit javasoltok?
Mi lehet az a fontos dolog, amiért akár még szervezni is érdemes, amibe Ti is tennétek energiát?
Várjuk a hozzászólásokat!
 • Eötvös Péterné Beáta
  Amiket felsoroltál, mind nemes cél volt. Az étel osztást fontosnak tartom Karácsony hetében, pláne, ahogy nőnek a sorok. Ezen túlmenően, ha rám lenne bízva, hátrányos helyzetű jól tanuló gyerek iskolai költségeit csökkenteném. Persze, ha két gyereknek tudunk segíteni, az összességében nem sok, de annak a két gyereknek a minden. Ha tudom a számlaszámot, akkor küldök most, mert lehet, hogy őszre elolvad. Sajnos nagyom sokan vannak akiket támogathatnánk. De alapítványt is csinálhatnánk, és szociális gondozókat, iskolákat keresnénk meg a gyerekek kiválasztásához, kisorsolásához.
  2015-02-09 20:49:56
 • Hajdu Éva
  Javaslom figyelmetekbe a SZOCSOMA nevű csoportot, egyesülést, rokonom, Kiss Anikó képzőművész szervezi, a legszegényebbekhez juttatják el a segélycsomagokat. Ha tudtok és szeretnétek segíteni, itt olvashatjátok, miben, hogyan lehet! Minden pici támogatás is egy napi túlélésben segíti a mély-szegénységben élőket. A face oldalukon pontosan nyomon követhető, hová jutott el az adomány. Köszönöm, ha segítetek Ti is: docs.google.com/document/d/...
  2015-02-09 21:56:36
 • Békési Béla Senior
  Köszönöm, a segítőszándék nagyon jó! Várunk még több lehetőséget!
  2015-02-09 22:23:22
 • Kutsch Zoltan
  Javaslom, hogy a MIÉSZ a világ legnagyobb, 206 országban és földrajzi térségében mintegy 1,4 millió taggal működő jószolgálati klubhálózatának magyarországi kormányzóságával (mintegy 1000 tag!) a LIONS Klubok Magyarországi Szövetségével kössön együtt működési megállapodást. Itt lehet megismerni 12 nyelven: www.lionsclubs.org, , illetve magyarul a www.lions.hu oldalakon. Csak egy jellemzőt a többől: minden fillér a célba jut, mert személyesen adják át, nem bízzák külső közvetítőre, vagyis, minden MIÉSZ támogatás átadását személyesen végezhetjük velük, vagy önállóan is. Nem mellékesen sokkal nagyobb hatékonysággal, erővel és forrással. Hogy kiket támogassunk? Nagyon széles a paletta, számlálhatatlanul sok a lehetőség. Ingatlanosok lévén, mi lenne ha céltudatosan a hajléktalanok felé fordulnánk, ezen belül és hosszú listát tudok mondani, mi mindennel lehetünk jók. Bármit döntötök, Egy téli ételosztáshoz a Budapest Royal First LIONS KLub szívesen szövetkezik Veletek.
  2015-02-10 00:30:11
 • Békési Béla Senior
  Mailben kaptam: " látom, hogy fb profilodon foglalkoztat a kelet-ukrajnai polgárháború, sajnos családilag is érintettek vagyunk... ... ha oda szerveztek segítséget, a szállításban is tudunk segíteni kisbusszal. " megbeszéljük a vezetőséggel ezt is, tényleg szörnyű, higy mi megy a vágóhídon, a szomszédban
  2015-02-10 09:00:31
 • Békési Béla Senior
  Mailben kaptam: " látom, hogy fb profilodon foglalkoztat a kelet-ukrajnai polgárháború, sajnos családilag is érintettek vagyunk... ... ha oda szerveztek segítséget, a szállításban is tudunk segíteni kisbusszal. " megbeszéljük a vezetőséggel ezt is, tényleg szörnyű, higy mi megy a vágóhídon, a szomszédban
  2015-02-10 09:00:32
 • Drexler István
  Jajj de sok okos hozzászólás van. Persze még mindig lehetnek ötletek. Például amit Bea mond a szociális gondozókról jut eszemben, mi volna ha, vidéki elmaradott falvakban rendbe raknánk egy iskolát, óvodát stb. ? Vagy vinnénk tanyákra, vagy falvakba tüzelőt, élelmiszert. Meg mondjuk, ha valaki lecseréli a hűtőjét modernre, vagy a gáztűzhelyét, hozzá gázpalackot. Bútorokat, ágyakat, ülőgarnitúrát stb. Már csak a raktározást kellene megoldani valahogy, hogy ne egyenként kelljen meglátogatni egy falut. Ebben pedig az lenne a buli, hogy MI (MIÉSZ) lennénk a főszereplők. Persze azok mellett akiket megajándékozunk. Mert az összefogás jó dolog, de lehet, ha másnak adjuk oda a kis pénzecskénket (vagy mást) akkor szó sem esne rólunk.
  2015-02-10 18:08:11
 • Békési Béla Senior
  Alakul!! Köszönjük és még várjuk a hozzászólásokat!
  2015-02-10 21:17:27
Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
 • Békési Béla Senior
  Nem kaptam
  2019-01-30 08:37:26