Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2015-07-13 18:06
Kiváló befektetés!
Miről lehet tudni, hogy egy ingatlanos még életében se saját, se más pénzéből nem fektetett be soha, sehová?
Onnan, hogy mindenfajta előzetes kalkuláció, legalább elnagyolt számítás, észérvekkel alátámasztható indoklás nélkül, monoton módon ezt hajtogatja: kiváló befektetés.
Ez az ő olvasatában azt jelenti, hogy bár most nem tudsz vele mit kezdeni, de ne higgy a szemednek, ne higyy semminek, csak nekem: ez kiváló befektetés!!! Vedd meg, te barom!

Mit gondol egy befektetésről az, aki nem gondolja át, mit mond. A befektetés jelentése: Befektetni annyi, mint a jelenben pénzt áldozni jövőbeli pénzbeli hozam, előny vagy haszon érdekében.
Ha van egy lepukkant ingatlan és a szomszédság se túl biztató, de tudjuk, hogy éppen itt fog menni az az út, ami nélkül a világkereskedelem leállna, az várhatóan jó befektetés (hacsak a déli pintyek megmentéséért át nem tervezik, vagy a "cár ujja" /nézz utána/ el nem téríti az útvonalat)
Ha egy ingatlanból származó bérleti díj a költségek, közterhek, amortizáció levonásával meghaladja a banktól kapott kamatok adózott mértékét, annyira, hogy érdemes legyen kivenni a pénzt, az lehet jó befektetés..
Ha egy ingatlant megvásárolva, esetleg értéknövelő beruházást indítva üzemeltetés vagy értékesítés során a reálisan várható megtérülés a fentiek szerint sikeresnek néz ki, akkor jöhet a matek, ahol szinte fillérre ki kell hogy kalkulálják a szakemberek az összes lépést...

Befektetésről beszélni komoly dolog, csak óvatosan.... :)


Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
  • Békési Béla Senior
    Nem kaptam
    2019-01-30 08:37:26