Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2016-05-10 19:45
Furcsa és különleges egyesület a MIÉSZ.
Hamarosan megkeres egy kollégánk telefonon mindenkit, aki az internetes névjegyzékben szerepel, ( ingatlankozvetitoi.nevjegyz... ) minden második, ezen a listán lévő tag adatai elavultak, ez a körlevél is sokukhoz nem jut el, kérem, az adategyeztetéssel segítsék a munkánkat.

Annakidején együtt kezdtük a rendszerváltás idejétől, az informatika gyermekcipőben járt, a pártok már akkor is össze-vissza hazudoztak, a gazdaság sosem látott fejlődésnek nézett eleibe, így jónéhány vállalkozó szellemű ember a törvényadta lehetőségek alapján belevágott az ingatlanozásba.

MIÉSZ logo
Volt a Füti Omega. Egy alapjaiban meghatározó iskola, amely kezdettől képezte a kollégákat.

Amikor az első jutalékainkat zsebrevágtuk, még nem tudtuk, hogy ez a dolog sokaknál egy életre szól.


Ezt az állatkertet, amit itt megismerhettünk másképp sosem fedeztük volna fel, ahol valami bábeli zűrzavarban hihetetlen történetek játszódtak le és elképedve bámultuk, hogy milyenné vált a megszokott világunk…
Valószínűleg nem lett volna lehetőségünk ennyi kalandra, ilyen széles ismertségre és ismeretekre szert tenni, ha nem dolgozunk ebben a szakmában.

Rengeteg eladás, sok közös munka és az igazán jó emberi kapcsolatok a szervezettség felé terelték a csapatot.

2006-ban egy vidéki kis falu Csacsifarmján megalakítottuk az egyesületünket, a bejegyzést végül a kissé hosszúra sikerült Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete névvel tudtuk véglegesíteni.

A tagjaink jó része a legfontosabbnak az önállóságot és a saját utakat részesíti előnyben. A sok év alatt kialakult üzleti kapcsolatok révén egyedi lehetőségek nyíltak a nagyobb értékű ingatlanok eladása terén is, ami főleg a bizalmi kapcsolatok révén működik igen jövedelmezően. Büszke vagyok, hogy nincs olyan kérdés, amire ne kapnánk választ a kollégáktól, legyen az a legkülönlegesebb ügy is. Egymást segítve mindenki hozzátesz egy kicsit, így a tapasztalatok a közösséget erősítik.
A különlegesség abban rejlik, hogy rengeteg panasz érkezik szervezetünkhöz, de a tagjainkra eddig nem volt se megalapozott, se megalapozatlan panasz.
Így emelt fővel állhatunk, ha az ingatlanosok viselt dolgairól írnak - az nem rólunk szól.

Májusban lesz a Közgyűlésünk, melyre mellékeljük a meghívót, ajánlom tagjaink figyelmébe!!!
A másik rendezvényünk:
Nagyon készülünk a nyári Közösségi Ingatlanos találkozóra, ahol mindenkit várunk, nem csak MIÉSZ-es kollégákat, hanem a lehető legszélesebb körből, mindenkit.
Családi rendezvény lesz, benne beszélgetések, zene, aranyos közösségerősítő játékok, csapatépítés, éneklés, karaoki, finom ételek és a legjobb társaság.
Néhány hasonlóról képek: 5x5.hu/?pID=11&nid=6264

Együtt voltunk

Előreláthatóan juni vége juli eleje.

További hírek: a tagság kérte, hogy a levelezőlistát újítsuk meg, nagy az igény rá, ez hamarosan megtörténik :)
A meghívó a mostani közgyűlésre:


MeghívóA Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete közgyűlésére 2016. 05 21-én, szombaton tartja Budapesten, a Tabáni Tenisz Centrumban · Krisztinaváros Krisztina körút 101

A Közgyűlés kezdete 15 óraHa nem határozatképes a Közgyűlés, 15 óra 10 perckor megismételt Közgyűlés.

-„ Határozatképtelennek minősülő közgyűlés esetén a változatlan napirenddel összehívott, megismételt közgyűlés akkor határozatképes, ha azon legalább tíz tag részt vesz. Amennyiben a meghívott tag nem tud jelen lenni, úgy a szavazatát és saját elképzelését nem tudja érvényesíteni, a megismételt közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes lesz az eredeti napirendekben szereplő kérdésekben. Ha a megismételt közgyűlés létszáma nem elegendő, 2/3-os többséghez kötött kérdésekben nem dönthet.”

Megnyitó1. Seötér Ágnes alelnök2. Vojcskó János alelnökAz elmúlt év, összefoglaló beszámoló, szavazás a MIÉSZ bővítéséről ingatlanfejlesztők és társasházkezelők csapatával, kettős tagság kezelése.költségvetés előterjesztése, elfogadásaBékési Béla elnökBizottságok beszámolóiJavaslatok, hozzászólásokA Közgyűlés a beszámolók elfogadásáról szavazással dönt.

Jegyzőkönyvek hitelesítése.
Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
  • Békési Béla Senior
    Nem kaptam
    2019-01-30 08:37:26