Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2016-08-30 13:57
Jutalék. Nagyon sok kollégának nehéz egy méltányolható jutalékkal szerződést kötnie.
Aki nem hazudozik arról, hogy csillagászati áron el tudja adni az ingatlant, majd pár hét múlva ugyanő egyre lejjebb tornássza az eladási árat, annak valóban nehéz.
Egyáltalán - nagyon nehéz tisztességesnek maradni ebben a műfajban.
A komolyabb ingatlaneladásoknál is látni kell, hogy az együttműködések nélkül nem lehet eladni. Akinek olyan mély kapcsolatrendszere van, olyan kollegiális viszonyt épített ki, olyan bizalmi viszonyban van befektetőkkel, cégvezetőkkel, alkalmazottakkal, mint közülünk szinte mindenki, az tudja, hogy nem lehet szűkmarkú a jutalék megosztásával. ha valakinek nincs önbizalma és 2%-os megbízást köt, nincs miből adnia. És még nem is beszéltünk a többes jutalékosztásokról. Hisz tapasztalat, minél nagyobb értékű egy ingatlan, annál több közreműködőre van szükség. Így -ha valóban el akarja adni a tulajdonos az ingatlant - áldozni kell rá. És ezt a vevő fizeti ki.
Az Ingatlan Munkaközösség szeretné, ha a kollégák jó anyagi körülmények között nyugodtan, kiegyensúlyozottan élnének. Ehhez a sok munka mellett a jó szerződések megkötése is fontos.
Ha kicsit is bizonytalan vagy magadban, esetleg szeretnél megerősítést, segítünk, tudunk adni lelki muníciót. Keress bennünket, írj ránk.
Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
  • Békési Béla Senior
    Nem kaptam
    2019-01-30 08:37:26