Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2016-09-30 12:01
Köszönöm a tegnapi estet, olyan jó volt újra látni az ismerős arcokat :)

Röviden összefoglalva: az ingatlanosok jó híre:

Mi vagyunk azok, akik negyedszázada ebben a műfajban dolgozunk, nem bujkálunk, nem cseréljük le hetente a számunkat, megtalálhatók vagyunk és visszakereshetők. Ez a mi előnyünk, ezt kell erősíteni .

Ha belegondolunk, ez az előny keveseknek adatott meg, ez a csapat nem is igazán üzleti, hanem érzelmi alapokon van együtt. Így ezek mentén megyünk tovább.

A másik kérdés az ingatlan.com volt.
A hozzászólók egy része sérelmezte a kezdetektől folyamatos áremelést és a különböző ügyes kis pénzkiadásra ösztönző trükköket.
Azt is sérelmezték, hogy hiába a mi hátunkon emelkedtek fel arra a szintre, ahol vannak, a magánhirdetők előnye növekszik és egyre drágább a szolgáltatás.

Felmerült a többi hirdetési felület, vannak jó dolgaik, de egyértelműen a piacvezető a com.

Miközben beszélgettünk, a háttérben mentek a fotók, néhai kollégákról, jó bulikról, összejövetelekről, különleges eseményekről.

Az étterem ismét kitett magáért, ízletes ételek, finom italok, egy hónap múlva ismét találkozunk, olyan vendégeket hívunk, akiket szeretnétek, várjuk az ajánlásokat!
További fotók:
www.miesz.hu/szakmai-talalk...
  • Drexler István
    Kedvenckéim! Bélánkkal teljesen egyetértek! Bár elnézve az igen nagyszerű csapatot, ahhoz képest igen kevesen voltunk. Van aki arra hivatkozott, hogy pont nem ér rá mert……. van aki arra gondolt, hogy úgyse lesz semmi különös esemény, vagy mert nincs rá pénze, vagy mit tudom én……. Volt aki azt mondta, nincs mit eladnia. Hát akkor én azt mondom, az én portfóliómban lévő ingatlanokat nyugodtan hirdethetitek. Csak előtte beszéljük meg. Van egy örömhírem. A Munkaközösség tagjai jövő héten kapnak egy olyan lehetőséget, amit úgy kezelhetnek mintha a sajátjuk lenne. Csak a 3%- nak a felét kapják, mivel attól még az én megbízásom. Attól meg igazán nem kell megijedni, hogy mondjuk a 17. kerületben, vagy Dunavarsányban van az ingatlan. Adtam én már el Nyíregyházán, vagy Kaposváron is. Szóval azt akarom mondani, hogy több önbizalmat. Persze akik jelen voltak, azokból nem hiányzott  Üdv: DI
    2016-09-30 12:33:09
Szilvia Vitéz
2020-05-18 12:30

nfo * Panzió Eladó

Eladó működő, felújított Panzió.
19 szobás, 3 szintes, parkolóval, belső pavilonnal rendelkezik.
Manhertz-Milbich Éva
2019-01-29 15:46
Sziasztok! Kapott valaki még üzenetet Rebeka Jakobtól?
  • Békési Béla Senior
    Nem kaptam
    2019-01-30 08:37:26