Békési Béla Senior

Békési Béla Senior
2017-08-21 11:26
Ingatlanközvetítők –könyvajánló - virágozzék száz szál virág, vagy legyen minden egységes?

Milyen a legjobb ingatlanközvetítő – teszik fel a kérdést szinte naponta. És gyors megszületik a sommás válasz: aki eladja az ingatlant!
De ez kicsit árnyaltabb…
Van, aki az egyszerűbb emberek nyelvén tud beszélni, van aki a dörzsölt ügyeskedőkkel tud szót érteni, akad, aki a nagyértékű ingatlanokat tudja jó hatásfokkal értékesíteni.
Egy amerikai író, GLADWELL, MALCOLM írta egyik könyvében, hogy nincs olyan, hogy egy bizonyos jó szósz, hanem vannak szószok, amelyek jók egyes embereknek. És ez a lényeg.
Különböző igényekre, élethelyzetekre más-más megoldás lehet jó. Ezért élnek meg ma is a kis irodák, ezért jó a különböző habitusú kollégáknak az együttműködés, hisz ami az egyiknek nem megy, ragyogóan mehet a másiknak.
Ha szereted a napi rutint, az emberekkel való folyamatos kommunikációt, elég szorgalmas vagy – a legjobb egy forgalmas helyen lévő irodában dolgoznod.
Ha jók a kapcsolataid és nagyobb léptékekben tudsz gondolkodni, nem feltétlen kell naponta bemenned az irodádba – elég, ha évente párszor, de akkor a számlát is vastagabb tollal írhatod
  • Eötvös Beáta
    Nincs jó válaszom. Mind a kettő jó lehet. Bár én a rendszer híve vagyok.
    2017-08-21 17:22:50
Ingatlanbudapest
2018-09-12 19:24

nfo * ingatlan. Com

Van e akit érdekelne ingatlan. Com. Hirdetési hely?
A csomag 50 db melynek csak a felére lenne szükségem.
Hívj ha érdekel.